Ambalarea în Pungi cu Clapetă Adezivă – Transparență, Rezistență și Versatilitate

Modul în care un produs este împachetat joacă un rol foarte important atât în cazul magazinelor offline, cât și al celor prezente în mediul virtual. Mulți producători și comercianți își dau seama de importanța acestui aspect doar atunci când trebuie să onoreze comenzile clienților. Dorim să îți amintim că un ambalaj de calitate superioară:

 • protejează produsul în timpul transportului, manipulării și depozitării
 • are un impact redus asupra mediului înconjurător
 • este avantajos din punct de vedere al relației calitate-preț
 • contribuie la conturarea imaginii brandului
 • impresionează vizual prin aspect estetic
 • evidențiază și individualizează produsul

Toate aceste condiții sunt îndeplinite de către transparentele pungi cu clapetă adezivă. Din acest motiv, le vei găsi atât în marile centre comerciale, cât și în magazinele de cartier sau în cele de suveniruri.

pungi clapeta adeziva De ce să alegi pungi cu clapetă adezivă pentru a-ți prezenta oferta?

Pungile cu clapetă adezivă sunt produse de împachetat care trec cu ușurință testul timpului, fiind confecționate din folie tip BOPP (Biaxially Oriented Polypropylene sau pe românește Polipropilenă Biaxială Orientată). Subțiri, ușoare și impermeabile, au formă rectangulară și sunt disponibile în diferite mărimi.

Principalele elemente care diferențiază aceste pungi de alte tipuri de ambalaje sunt:

Transparența totală a foliei care asigură o excelentă prezentare la raft. Mulțumită acestui aspect, cumpărătorul ia mult mai repede decizia de achiziție, deoarece el vede exact dimensiunile și culorile produsului. În acest mod, este înlăturată teama de a găsi un obiect minuscul și fad într-o cuie mare și strălucitoare.

 • Clapeta autoadezivă ajustabilă care permite sigilarea deplină și ambalarea armonioasă a obiectelor. De regulă, dacă protejăm o felicitare de 120 mm înălțime cu o învelitoare de 170 mm înălțime, se creează un inestetic spațiu gol de 50 mm. Clapetele ajustabile au fost create tocmai pentru a înlătura această problemă. Astfel, o pungă mai mare se mulează perfect pe dimensiunile unui obiect mai mic.

Păstrarea mărfurilor în cutii nu reprezintă întotdeauna cea mai practică soluție. Ambalajele din carton, lemn sau plastic sunt greu de manevrat și pot ocupa mult loc. Organizarea eficientă a spațiului de depozitare presupune și împachetarea anumitor produse în pungi cu clapetă adezivă. Acestea sunt confecționate din polipropilenă biorientată, adică dintr-o rășină termostatică care rezistă la șocuri mecanice, temperaturi ridicate, grăsimi, acizi, baze slabe și uleiuri.

Un alt aspect care pledează în favoarea împachetării în pungi cu clapetă adezivă este prețul. Acesta este mai mic în comparație cu cel al altor produse disponibile pe piață.

 Ce să împachetezi în pungi cu clapetă adezivă?

Fotografiile, felicitările sau tablourile sunt de regulă ambalate în folii transparente pentru a fi admirate și ferite de impurități. Fiind foarte versatile, pungile cu clapetă adezivă sunt o alegere înțeleaptă și pentru împachetarea:

 • articolelor de îmbrăcăminte pentru copii și adulți
 • lenjeriei de pat și a prosoapelor
 • țesăturilor
 • accesoriilor și a bijuteriilor
 • decorativelor de interior
 • jucăriilor și a produselor de papetărie
 • cărților și a revistelor
 • produselor alimentare

Totuși, transportarea obiectelor foarte fragile doar în pungi cu clapetă adezivă nu este recomandată. În acest caz, ar trebui să apelezi la plicuri antișoc cu folie din bule sau la cutii umplute cu fulgi din polistiren.

Impactul pungilor cu clapetă adezivă asupra mediului

Produsele din polipropilenă sunt considerate sigure și prin urmare pot fi supuse procesului de reciclare. Rebuturile se macină fără eforturi suplimentare, iar materialul rezultat este utilizat pentru a confecționa greble, rasteluri pentru biciclete sau granule.

Chiar dacă ambalajele din hârtie sunt produse din resurse regenerabile, cele din plastic necesită mai puțin consum energetic pentru a fi fabricate sau reciclate.

Pungile cu clapetă sunt ușor de reutilizat. De exemplu, vei găsi mai repede obiectele din sertare și dulapuri dacă le aranjezi, pe categorii, în pungi transparente.

pungi clapeta adeziva

În concluzie, nu vei fi un dușman al naturii dacă te hotărăști să îți distribui și promovezi produsele în pungi din folie BOPP.

Alege pungile transparente dacă îți dorești ca atenția cumpărătorului să se îndrepte direct către produsul tău!

Vizitează magazinul nostru online pentru a alege acele pungi cu clapetă adezivă care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale de ambalare a mărfurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.