Carnea în Pungi pentru Vidat domină în Supermarketurile din Israel

Ambalarea alimentelor în pungi pentru vidat reprezintă o soluție ingenioasă, cu reale posibilități de a rezolva probleme precum risipa de hrană și supra-împachetarea produselor.

Prin îndepărtarea completă a aerului, punga se mulează perfect pe feliile de carne, pește, brânză sau fructe. Praful, umezeala sau bacteriile nu penetrează această barieră semi-transparentă, dar foarte rezistentă. Astfel, prospețimea, aroma și aspectul sănătos al produselor rămân neschimbate timp îndelungat.

Luând în considerare calitățile superioare ale acestui tip de ambalaj, autoritățile israeliene au decis să îi acorde o mai mare importanță. Prin urmare, au prelungit durata de valabilitate a cărnii refrigerate, împachetate în pungi pentru vidat, de la 45 la 85 de zile.

Procesul de alterare, mult încetinit, permite importul din locații îndepărtate precum Argentina, Brazilia, Statele Unite sau  Australia. Până acum, acest lucru nu era posibil deoarece carnea congelată este considerată improprie pentru consum după 45 de zile.

Uri Ariel, ministrul israelian al agriculturii, consideră că în acest mod va fi stimulată concurența, iar cumpărătorii vor beneficia de o ofertă mai bogată, la prețuri mult mai avantajoase. În acest mod, consumatorii casnici și unitățile de alimentație publică își vor putea regândi bugetul alocat achiziției de produse din carne. 

Creșterea duratei de expunere la raft, scade necesitatea de a importa cantități mari de carne necesare pentru a acoperi cererea internă. Comercianții sunt eliberați de presiunea de a avea expuse produse cu durată mică de valabilitate, iar risipa de mâncare este diminuată. Diversele studii arată că în prezent, la nivel mondial, peste 1,6 milioane de tone de produse alimentare ajung la gunoi.

Trei +1 Beneficii ale Ambalării în Vid  

Pungile pentru vidat sunt prietenoase cu mediul, fiind pe placul persoanelor preocupate de impactul lor asupra naturii. O folie PA/PE, cu o grosime de 90 microni este suficientă pentru a proteja alimentele.

Transportul se realizează ușor deoarece nu mai trebuie manevrate pachete voluminoase sau conserve cu greutate mare. În plus, depozitarea și aranjarea unor cantități mai mari de produse nu necesită spații suplimentare.

Prin împachetarea în ambalaje transparente îți poți redistribui fondurile alocate promovării și regândi politica de marketing.

Cutiile și hârtiile colorate nu îți vor mai fi necesare deoarece produsul în sine va atrage atenția cumpărătorilor. O pulpă de vită sau o spată de porc rozalie au șanse mai mari să ajungă în coșul de cumpărături. Mai mult, consumatorii pot cerceta cu atenție produsul, nemaifiind nevoiți să ghicească ce se ascunde în spatele unui ambalaj strălucitor. Banii economisiți îi poți utiliza pentru promoții sau alte strategii prin care să atragi noi clienți și să menții loialitatea celor existenți.

Un ambalaj igienic și transparent transmite un mesaj foarte puternic. Le arată cumpărătorilor că nu dorești să îi „seduci” cu oferte înșelătoare și că ai încredere în produsele tale. Mai mult, dovedești că îți pasă de experiențele lor și că îți dorești ca marfa ta să ajungă în condiții excelente la ei.

Durabile, versatile și prietenoase cu mediul, pungile pentru vidat reprezintă a alternativă inovatoare la metodele tradiționale de ambalare a cărnurilor.

În magazinul nostru online, www.pungi-consumbile.ro, te așteaptă o gamă variată de pungi pentru vidat. Vizitează-ne și alege produsele de împachetat care corespund nevoilor tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.