Plastic & Paper Distribution SRL

Motto: „Succesul, în mare parte, stă în voința de a învinge.ˮ Seneca

Echipa noastră a pornit de la entuziasmul pentru designul personalizat și pentru ambalajele unice, care să protejeze produsele clienților noștri și în același timp să le facă vizibile pe piața de profil. Creativitatea este un cuvânt de ordine în producția și livrarea produselor noastre, urmărind în permanență să ne adaptăm oferta cerințelor clienților noștri, în funcție de nevoile pe care le au. Mai mult, dinamica industriei ambalajelor ne motivează să căutăm în permanență variante îmbunătățite, la un raport echitabil între calitate și preț.

Am acumulat în timp o vastă experiență pe piața ambalajelor de hârtie și polietilenă, în prezent compania noastră fiind unul dintre principalii importatori și distribuitori naționali pe segmentul de RETAIL și HORECA al consumabilelor din polietilenă și hârtie.

Respectând standardele de calitate internaționale, urmărim să ne adaptăm produsele în acord cu principiile ambalării sustenabile și a eficientizării consumului de resurse.

Asigurăm designul, fabricarea și livrarea ambalajelor oriunde în România. Prin parteneriate integrate, rețeaua pe care am dezvoltat-o facilitează rapid toate etapele procesului de creație și execuție, de la dezvoltarea conceptului asigurată de experți până la livrarea produsului final.

Distribuția produselor din oferta noastră se realizează prin sistemul de curierat rapid, astfel încât durata de transport dintre fabrica noastră și client să fie de cel mult 48 de ore, în cazul produselor care nu necesită personalizare.

Misiune

  • Să creăm ambalaje care să crească vizibilitatea și prestigiul produselor
  • Să protejăm integritatea produselor prin ambalaje inteligente
  • Să producem unicitate prin design personalizat
  • Să respectăm standardele cele mai înalte de producție și livrare
  • Să respectăm mediul prin propunerea de soluții sustenabile pentru ambalare

Valori

  • Calitate la prețuri competitive
  • Expertiză ce creează inovație
  • Eficiență în tot ce facem, reflectată în satisfacția clientului
  • Inovație prin adaptarea permanentă la cerințele pieței

Experiență:

Colaborarea cu partenerii externi a contribuit decisiv la impunerea pe piața ambalajelor din România. Ne propunem să devenim furnizorul de top care să satisfacă cele mai exigente niveluri de calitate impuse de standardele internaționale.

Calitate:

Calitatea produselor este atent controlată, iar partenerii noştri sunt aleşi cu grijă tocmai pentru asigurarea unor produse de cea mai înaltă calitate.