Despre ambalarea în vid în revista noastră dedicată

Am lansat de curând revista Bune Practici pentru Ambalarea în Vid – Avantaje și Recomandări în care vorbim despre ambalajele de vidat pentru depozitarea și păstrarea alimentelor proaspete sau gătite.

ambalaje vid

Când vine vorba despre gătit sau despre mâncare, de cele mai multe ori ne gândim la rețete, ingrediente și mod de prezentare, sau la farfurii pentru felul principal sau pentru desert. Sau poate că uneori e vorba despre cât de repede se poate face o rețetă sau de cât de mult timp poate lua prepararea unui fel de mâncare mai sofisticat.

Despre ambalaje însă presupunem că ne gândim mai rar sau chiar deloc. Întrebarea noastră este: te-ai gândit cum poate un ambalaj eficient să fie de ajutor în bucătărie sau în organizarea frigiderului?

Dacă despre cât de reușit este un fel de mâncare sau cât de bine este făcută friptura nu prea putem spune foarte multe, despre ambalaje în general și ambalarea în vid în particular avem experiență pe care dorim să v-o împărtășim.

Informații utile și practice sunt puse laolaltă într-un material ușor de citit, cuprinzând un minim de detalii despre cele mai bune practici pentru ambalarea în vid, cu avantaje și recomandări pentru o utilizare pe termen lung.

Pungile pentru vid:

  1. sunt utile pentru ambalarea și păstrarea ingredientelor înainte de a fi gătite (carne, produse lactate, legume, fructe);
  2. sunt foarte bune pentru a păstra mâncarea gătită în porții prestabilite, evitându-se contactul cu aerul sau pentru a se preveni deshidratarea;
  3. sunt excelente pentru a porționa diferite alimente care vor fi ulterior congelate;

Am enumerat doar trei dintre avantaje, dar te invităm să descarci revista noastră pentru mai multe detalii. Între timp, te asigurăm că respectăm cele mai înalte standarde de producție, pentru ca pungile ce ajung la tine în bucătărie să fie cele mai bune, ușor de folosit, și într-adevăr de ajutor pentru a putea avea la îndemână alimente bine păstrate pentru rețete reușite.

DESCARCĂ REVISTA

Pungile pentru vid sunt oferite de Plastic & Paper Distribution, sub brandul Barrier Vacuum Bags. Distribuția produselor din oferta noastră se realizează prin sistemul de curierat rapid, astfel încât durata de transport dintre fabrica noastră și client să fie de cel mult 48 de ore.

După ce vei fi încercat pungile pentru vid, experiența gătitului și aprovizionării frigiderului tău are șanse mari să nu mai fie la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.