Noile echipamente profesionale HoReCa din oferta noastră!

Industria HoReCa este în continuă expansiune. Serviciile pe care le oferi clienților trebuie să fie din ce în ce mai bune. Standardele au crescut de la an la an și continuă să crească. De aceea, ne-am gândit să te ajutăm să-ți ușurezi și mai mult munca în următoarea perioadă. Așa că, am adus deja pentru tine o nouă gamă de echipamente profesionale HoReCa. Ne dorim să ai la dispoziție toate produsele de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să prospere. Ne dorim ca tu să ai succes iar noi să-ți fim în continuare parteneri de nădejde.

Tipurile de echipamente profesionale HoReCA

Ultimele noutăți în materie de echipamente HoReCa includ o variate produse utile în diferite ramuri ale industriei. Ai o afacere în domeniul panificației? Ai în plan să deschizi un restaurant a la carte? Sau un fast food? Portofoliul nostru va continua să se diversifice pe tot parcursul anului 2020. Urmărește în continuare catalogul de produse și sigur vei găsi aparatele pe care le cauți de mult timp.

 Noua ofertă include:

Vei găsi toate detaliile fiecărui produs în parte pe site-ul nostru.

Caracteristicile noilor echipamente HoReCa

  • Rezistente: noile echipamente profesionale HoReCa au carcase metalice, sunt protejate împotriva coroziunii, au piese din oțel inoxidabil. Să luăm, de exemplu, mașina profesională de tocat carne Maxima MMM12. Ea are carcasă și tavă din oțel inoxidabil, angrenaj ax melc și inel cu șurub din oțel inoxidabil, cuțite și plăci din oțel întărit.
  • Stabile: cele mai multe echipamente profesionale HoReCa din oferta noastră sunt echipamente de podea, cu mici excepții. Aparatele sunt grele, așezate pe picioare rezistente din cauciuc și pot fi utilizate în siguranță la rotații maxime.
  • Rapide: fiind destinate bucătăriilor profesionale, au motoare puternice și pot prelucra cantități mari de alimente. Mixerul pentru legume cu 5 cuțite poate procesa de la 50 la 450 kg de legume pe oră. Storcătorul pentru fresh de portocale stoarce de la 18 la 25 portocale pe minut.
  • Ușor de utilizat: noile echipamente profesionale HoReCa sunt rapide, rezistente dar simplu de utilizat. Nu trebuie să-ți duci angajații la training doar pentru că ți-ai dotat bucătăria cu aparatură nouă. Multe sunt automate și lucrează singure, în siguranță. Trebuie doar pornite și alimentate periodic.

Echipamentele premium, profesionale, din oferta noastră te pot ajuta să-ți eficientizezi tot procesul de gătire, servire, stocare a alimentelor. Dacă până astăzi, de exemplu, nu foloseai o mașină de vidat profesională cu cameră internă, e bine să știi că un astfel de aparat este esențial pentru ambalarea și păstrarea unui număr mare de produse lichide sau solide. Consultă periodic oferta noastră și dotează-ți bucătăria cu noile echipamente profesionale pentru HoReCa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.