Păstrează alimentele proaspete cu noile pungi de vidat albastre și aurii

Suntem convinși că măcar o dată te-ai întrebat cum să păstrezi alimentele cât mai sigur, pe o perioadă îndelungată. Probabil contactul cu alte produse sau chiar cu aerul este ceea ce voiai să eviți mai mult. Astăzi îți oferim răspunsul la această problemă: noile pungi pentru vidat netede albastre și metalizate aurii.

Vidatul este, prin definiție, procesul prin care se scoate tot aerul dintr-un anumit spațiu, în cazul dat, din ambalajele pentru alimente. Acesta s-a dovedit de-a lungul timpului a fi o metodă eficientă pentru păstrarea unei mari varietăți de produse alimentare. Ele sunt potrivite pentru carne, brânzeturi, pește, legume, fructe și chiar produse de patiserie.

Există numeroase tipuri de pungi ce permit efectuarea vacuum-ului, printre acestea fiind și pungile pentru vidat netede albastre și cele metalizate aurii. Despre ele vom vorbi în cele ce urmează. Află care sunt avantajele lor față de celelalte tipuri și cum te vor scuti ele de griji de acum încolo.

Pungi de vidat albastre și aurii. Caracteristici

Folosite conform „fișei postului” lor, atât pungile albastre, cât și cele aurii garantează menținerea calității superioare a alimentului. Caracteristicile care permit acest lucru sunt:

  • Tipuri de produse: Gama de produse care pot fi ambalate în acest mod este largă. Printre produsele cele mai utilizate sunt: carne crudă și semi-preparată, cașcaval, cereale, ceai, cafea și condimente.
  • Grosime: Cu o grosime optimă de aproximativ 70 și 90 microni, pungile albastre și cele aurii rămân perfect flexibile. Ele iau ușor forma produsului din interior. În același timp, ele sunt rezistente la perforare, evitându-se cazurile în care ambalajul este deteriorat.
  • Mașina de vidat potrivită: Aceste tipuri de pungi sunt compatibile doar cu mașinile de vidat cu cameră internă. Ne referim aici la cazurile când punga întreagă este introdusă în dispozitivul de vidat. Există și pungi, de tipul celor gofrate, la care doar capătul deschis se introduce în mașină. Pentru acestea din urmă sunt destinate modelele de aparate cu aspirație externă produse de mărci precum: Gorenje, FoodSaver, Laica, Silvercrest, etc.
  • Materiale folosite: Pungile pentru vidat albastre sunt fabricate din folie PA/PE semi-transparentă. Această combinație de poliamidă/nailon și polietilenă garantează rezistența și durabilitatea produsului. Important este că din compoziția pungilor NU face parte Bisphenol A (BPA). Evităm cu desăvârșire utilizarea acestui produs chimic care ar putea afecta starea de sănătate a clienților noștri.
  • Mărimi: Pentru pungile albastre sunt disponibile două dimensiuni standard. Dar cele aurii vin în peste 10 dimensiuni, ușurându-vă astfel munca de depozitare a produselor.

Avantajele utilizării unei pungi de vidat

Dacă elementele de mai sus nu te-au convins încă de necesitatea unor astfel de produse în bucătăria sau activitatea ta, atunci urmărește ce avem de zis în continuare. Există numeroase avantaje ale utilizării acestor pungi, atât pentru consumatorul obișnuit, cât și pentru comercianți:

  1. Creșterea perioadei de expunere a produsului în vitrine și spații deschise. În aceste condiții, în mod normal, la contactul cu aerul, produsul își pierde rapid aspectul proaspăt și calitățile exterioare.
  2. Asigurarea siguranței alimentelor, mai ales atunci când acestea se află în spații cu posibilitate mare de infectare. Printre factorii externi de risc sunt: praful, umiditatea sau contactul cu alte tipuri de produse. Pungile sunt eficiente împotriva tuturor celor trei factori și nu numai.
  3. Economisirea spațiului. Orice gospodină își dorește să aibă mai mult spațiu în congelator pentru diverse alimente. Același lucru se atribuie și agenților comerciali, pentru care aspectul cât mai complet al vitrinei este esențial. Soluția pentru ambele cazuri este folosirea pungilor de vidat.
  4. Aspect elegant și îngrijit. Considerăm că produsele tale merită un ambalaj mai deosebit. Și pungile albastre, dar mai ales cele cu interior auriu și exterior argintiu conferă un plus de eleganță produsului dvs. Nuanțele de acest gen sunt cele care trasează diferențele între produsele în care clientul are mai multă și, respectiv, mai puțină încredere.

Nu ezita să-ți (re)faci stocul de pungi pentru vidat pentru zilele ce urmează. Un motiv în plus să o faci sunt ofertele atrăgătoare de pe site-ul pungi-consumabile.ro. De aici ai cu adevărat ce alege, indiferent de produsul pe care vrei să-l conservezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.