Pungi gofrate pentru vidat, cu deschidere mică, între 100-165 mm

Pungi gofrate pentru vidat, cu deschidere mică, între 100-165 mm

Pungi gofrate pentru vidat, cu deschidere mică, între 100-165 mm

23,92 lei96,85 lei

In stock
0 out of 5

23,92 lei96,85 lei

Dimensiunile date sunt de forma: Deschiderea x Lungimea [mm]

SKU: 5e5fcc308e23 Categorii: , ,
Golește

Descriere

Pungile gofrate pentru vidat sunt utilizate la aparate de vidat cu aspirație externă (ex: Gorenje, FoodSaver, Laica, SilverCrest, Lava, Heinner, Tefal, Caso, Zepter, Rohnson etc., doar capătul pungii se introduce în aparat în momentul vidării, restul pachetului rămânând în exteriorul aparatului). Pentru aparatele de vidat cu cameră internă utilizaţi pungi pentru vid netede: subţiri sau groase.

Punga este gofrată (striată) pe dinăuntru și are 3 capete închise, astfel poate fi vidată și sigilată pe ultima latură. Punga pentru vid gofrată are o grosime de 90 microni și garantează un vid, o prospețime și arome perfecte de lungă durată.

• fabricate din folie PAPE semitransparentă
• 100% calitate alimentară
• grosime: 90 microni
• toleranță la dimensiuni: +/- 3%

Dimensiunile selectabile sunt cele exterioare, în ordinea: Deschidere (partea care se introduce în aparatul de vidat) x Lungime [mm].

Se pot diferenția câteva beneficii majore ale ambalării în vid: prelungirea duratei de valabilitate a produselor alimentare ambalate în vid; protecția produselor împotriva acțiunii factorilor externi (praf, umezeală, șocuri mecanice).

Avantajele utilizării pungilor pentru vidat:

  • Creşterea duratei de valabilitate a produselor ambalate astfel, prin împiedicarea contactului cu aerul şi încetinirea procesului de alterare;
  • Durată extinsă de expunere la raft prin crearea unei bariere rezistente împotriva factorilor externi (praf, murdărie, umiditate);
  • Asigurarea unei ambalări cu o vizibilitate ridicată a produsului; majoritatea pungilor pentru vid sunt transparente, reducând astfel costurile de marketing şi design pentru un ambalaj personalizat;
  • Reducerea la minim a utilizării conservanţilor; ambalarea în vid permite introducerea unor amestecuri de gaze (atmosferă modificată/MAP), pentru a proteja alimentele şi produsele astfel ambalate);
  • Reducerea deşeurilor menajere (în cazul utilizării ambalării în vid în domeniul casnic, se pot resigila alimente, sau produsele se pot ambala porţionat pe anumite cantităţi prestabilite, prevenind alterarea prematură).

Produsele sunt însoţite de Certificat de Conformitate şi Garanţie pentru industria alimentară.
Termen de livrare 24 – 48 ore de la comanda fermă.
Transportul se realizează prin curier rapid.
Preţurile includ TVA.

Mai multe informaţii despre Bune Practici pentru Ambalarea în Vid – Avantaje și Recomandări găsiţi în revista noastră dedicată!

You've just added this product to the cart: