Utilitatea mașinilor de vidat și a pungilor pentru vidat
În ziua de astăzi pungile pentru vidat sunt absolut necesare și au o utilitate crescută în orice domeniu, de la propria dumneavoastră bucătărie, în industria alimentară, unde igiena este în topul priorităților, cât și în cea non-alimentară sau chiar și în gospodărie, pentru protecția unor obiecte sau depozitarea lor, ferindu-le astfel de orice schimbare ambientală.
Mașini de vidat pentru industria alimentară

Cu ajutorul unei mașini de vidat veți putea folosi pungile în industria alimentară – în multe restaurante de prestigiu se folosesc pentru ca alimentele să își păstreze gustul, culoarea și prospețimea.
Pe lângă toate acestea și durata vieții alimentului va fi prelungită. Așa vă puteți asigura că oricând restaurantul s-ar aglomera, ați avea deja pregătite o serie de mâncăruri ce vor necesita doar încălzire, economisind astfel timp și evitând risipa de alimente.
Pungile pentru vidat duc procesul de marinare al cărnurilor la un alt nivel, intensificându-l și creând o nouă experiență excelentă prin activarea rapidă a marinadei.
Carmangeriile utilizează pungile pentru vidat

Carmangeriile sunt printre cele mai mari consumatoare de pungi de vidat, asigurându-se astfel că orice preparat din carne procesată nu își va pierde calitatea, culoarea și consistența, și va fi depozitat în condiții de maximă igienă.
În cazul cărnurilor maturate, cu ajutorul pungilor pentru vidat, procesul de maturare va continua, fără ca acestea să se altereze, iar la final veți obține un produs de înaltă calitate.
Carnea de vânat este una dintre cele mai sofisticate tipuri de mâncare și tocmai de aceea trebuie să va asigurați că veți evita pe cât posibil pierderea ei. După vidare carnea devine mai fragedă, mai aromată și își continuă procesul de maturare.
Pungile de vidat protejează brânzeturile de mucegai și bacterii

Cea mai bună metodă pentru protejarea brânzeturilor împotriva mucegaiului, bacteriilor și umezelii este prin vidarea lor.
În pungile pentru vidat, brânzeturile își păstrează forma ințială, rămân proaspete, nu se usucă și au un termen de valabilitate mai extins. Chiar și în magazine, prezentarea brânzeturilor în pungi de vidat va atrage mai mulți clienți. Pachetele vor fi și mai ușor de transportat sau congelat.
În catering este absolut esențial ca produsele să ajungă în cele mai bune condiții la clienți. Cu ajutorul pungilor de vidat și al mașinilor de vidat, puteți porționa, transporta și stoca într-un mediu igienic ingredientele sau chiar întregul meniu.

Peștele și crustaceele este necesar să fie depozitate în condiții de maximă igienă într-o atmosferă protectivă. Fie că este întreg, filetat sau procesat, peștele păstrat în pungi vidate va avea o valabilitate extinsă, va fi ușor de transportat și de depozitat.
Îl puteți porționa cu ușurință și va fi mult mai prezentabil în vitrinele punctelor de vânzare. În catalogul nostru, de pe acest magazin online, veți putea descoperi o gamă largă de pungi pentru vidat, pungi pentru vid metalizate aurii, pungi pentru vid gofrate, pungi Glossy sau pungi vid pentru gătire sous-vide.
Toate aceste pungi vin într-o multitudine de dimensiuni și cantități. Din gama de aparate pentru vidare comercializam mașini de vidat cu aspirație externă sau cu cameră internă, de diferite dimensiuni și capacități.
Lasă un răspuns