bvbags-lcp

Ambalaje personalizate

BVBags  –  divizia ambalaje personalizate

Suntem o echipa de specialisti cu idei creative, in care membrii impartasesc acelasi entuziasm pentru designul personalizat si pentru executia unor ambalaje unice, care sa va protejeze produsele si, in acelasi timp, sa le faca vizibile si unice pe piata.

Asiguram designul, fabricarea si livrarea ambalajelor oriunde in tara. Prin parteneriate integrate, reteaua pe care am dezvoltat-o faciliteaza rapid toate etapele procesului de creatie si executie, de la dezvoltarea conceptului asigurata de experti pana la livrarea produsului final prin curier.

Misiune

  •  Sa cream ambalaje care sa creasca vizibilitatea si prestigiul produselor
  •  Sa protejam integritatea produselor prin ambalaje inteligente
  •  Sa producem unicitate prin design personalizat

Valori

  •  Calitate la preturi competitive
  •  Expertiza ce creaza inovatie
  •  Eficienta in tot ce facem, reflectata in satisfactia clientului

 

Cerințele clienților noștri sunt prioritatea noastra și de aceea implementam tehnici de ultimă ultima ora pentru a fi la inaltimea asteptarilor lor. Credem în împingerea limitelor noastre pentru ca produsele noastre să fie mai competitive pentru clientii nostri.

Avem cea mai înaltă calitate a certificărilor ISO. Practicile noastre de asigurare a calității ne permit să urmăm o rutină de verificare a calității în 5 etape pentru a ne asigura că clienții noștri vor avea cele mai bune de pe piață. Avem standarde pentru a răspunde fiecărei cereri specifice clienților noștri în intervalul de timp solicitat.

SACOȘE PERSONALIZATE

Va prezentam sacose din polietilena durabile, frumoase, confortabile. Sacosele personalizate reprezinta o metoda foarte buna de promovare care aduce multa vizibilitate cu o investitie relativ redusa.

Sacosele pot fi facute din material plastic reciclat, reciclabil sau din materiale compostabile.

Putem imprima flexografic in maxim 10 culori Panthone ® sau CMYK.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU A CERE O OFERTĂ

SAU

CONTACTEAZĂ-NE LA TELEFON
0740 373 765, 0723 269 656 sau  0732 856 190

PUNGI PERSONALIZATE

Pungile laminate protejeaza conținutul, cresc termenul de valabilitate si ofera o alta oportunitate pentru expunerea brandului catre utilizatorul final.

Oferim solutii din diferite materiale adecvate atat pentru ambalarea produselor alimentare, cat si pentru produsele nealimentare. Pot fi realizate intr-o gama larga de dimensiuni, fiind disponibile cu imprimare flexografica sau digitala.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU A CERE O OFERTĂ

SAU

CONTACTEAZĂ-NE LA TELEFON 
0740 373 765, 0723 269 656 sau  0732 856 190

ALTE AMBALAJE PERSONALIZATE

Plicuri curier personalizate

Daca detii o firma de curierat, un magazin online, o revista sau un catalog tiparit, cu siguranta vei avea nevoie de plicuri pentru curierat personalizate sau saci pentru curierat din polietilena. Plicurile de curierat au dublu rol: de protectie si de promovare.
Ca si optiune se poate adauga buzunar pentru documente si se poate imprima cu coduri de bare.
Se poate face microperforatie intre 2 benzi cu adeziv pentru a usura expedierea unui eventual retur.
Acestea pot fi personalizate in 1-6 culori cu logo-ul companiei, numele si datele de contact ale companiei, precum si alte elemente grafice reprezentative.

Banda delimitatoare/avertizoare personalizata

Se utilizeaza pentru a delimita zonele in care se executa lucrari specifice, cat si pentru avertizarea asupra anumitor pericole. Benzile avertizoare se personalizeaza cu mesaje de atentionare precum: „Atentie”, „Fragil”, „Pericol de electrocutare”.Benzile pot fi simple sau reflectorizante.

Benzile avertizoare au latimi uzuale de 50, 75 si 150 mm si pot avea diferite culori.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU A CERE O OFERTĂ

SAU

CONTACTEAZĂ-NE LA TELEFON 
0740 373 765, 0723 269 656 sau  0732 856 190

 

Banda adeziva personalizata

Benzile adezive nu sunt utile doar pentru o sigilare eficientă a coletelor, ci reprezinta si o reclama vizibila a companiei. 

Aceste benzi adezive pot fi imprimate cu pana la 3 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.).

 

Pahare carton personalizate

Aveti posibilitatea sa va faceti cunoscut brand-ul prin intermediul paharelor pe care le puneti la dispozitia clientilor.

Pentru imprimarea paharelor din carton personalizate sunt folosite culori pe baza de apa, sigure pentru sanatatea consumatorilor. Aceste pahare au un strat de PE la interior, ceea ce impiedica inmuierea prematura a cartonului, cat si incalzirea rapida a acestuia.

Aceste tipuri de sacose pot fi imprimate cu pana la 6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.).