bvbags-lcp

Despre Noi

10 ani de Clienți mulțumiți Proiecte îndrăznețe Soluții creative

Povestea noastră debutează cu pasiunea pentru designul personalizat de ambalaje. Încă de la început, am înțeles că produsele de împachetat trebuie să fie rezistente, ușor de utilizat și atrăgătoare. Din acest motiv, am acordat o mare importanță calității materialelor, procesului tehnologic și componentei creative.

Prezenți în mediul online încă din anul 2013, am luat mereu în considerare cerințele cumpărătorilor, dinamica pieței ambalajelor și tendințele în domeniu. Entuziasmul și munca neobosită ne-au permis să creștem și să ne dezvoltăm continuu, astfel încât să putem servi cu succes clienții naționali și internaționali.

Din 2021, continuăm povestea prin BVBags, care înglobează diviziile de producție, personalizare și distribuție, astfel încât toate soluțiile de care ai nevoie să le regăsești într-un singur loc.

Continuăm să ne asumam misiunea de a furniza cele mai bune soluții de ambalare și tehnologie de calitate pentru HoreCa, cu respect pentru mediul înconjurător, în spiritul dezvoltării durabile.

CINE SUNTEM?

În prezent, www.pungi-consumabile.ro este unul dintre cele mai complete magazine online, destinate comercializării consumabilelor HoReCa și a ambalajelor confecționate din polietilenă și hârtie.

 

Ne mândrim cu un portofoliu diversificat și inovator, care se adresează unei game largi de consumatori:

 • magazine fizice și online
 • fabrici producătoare de carne, brânzeturi și alte alimente
 • companii axate pe ambalarea cafelei, ceaiului, condimentelor, nucilor, alunelor, sucului sau a vinului
 • hoteluri și pensiuni
 • restaurante, inclusiv cele care oferă servicii de tip catering
 • patiserii, cofetării, brutării
 • utilizatori casnici

CE DORIM?

 • să furnizăm ambalaje durabile și ușor de remarcat, care să sporească vizibilitatea și prestigiul produselor
 • să promovăm ambalajele inteligente și sustenabile, care protejează mărfurile, sănătatea consumatorilor și mediul înconjurător
 • să promovăm individualitatea prin designul personalizat
 • să le oferim clienților experiențe plăcute de cumpărare, caracterizate de livrare fără întârzieri și dialog autentic
 • să producem ambalaje care să îndeplinească și cele mai exigente niveluri impuse de standardele internaționale

ÎN CE CREDEM?

 • calitate superioară la prețuri accesibile
 • expertiză care generează inovație
 • muncă dedicată și eficientă care se reflectă în satisfacția clienților
 • necesitatea de adaptare permanentă, pentru a rămâne competitivi pe o piață aflată mereu în schimbare

Consecvența în ceea ce privește calitatea, inovația, livrarea coletelor, precum și investițiile în logistică și personal, ne-au îngăduit să fim un partener de încredere pentru companii și utilizatori casnici.

Suntem convinși că succesul se obține prin cooperare onestă și comunicare transparentă.

50.000+ Clienți mulțumiți

10+ ani de activitate

1.000+ produse pe stoc

BVBags – Soluții de ambalare pentru tine și afacerea ta

Suntem BVBags, producator si distribuitor roman ce ofera o gama completa de produse de unica folosinta din carton, hartie si polietilena pentru lanturile de retail, HoReCa, producatori din zona de Food, Farma etc. Printre clientii nostri ce ne recomanda se numara: Vel Pitar, Vodafone UPC, DB Foods, Aerostar SA Bacau etc

Suntem singura companie din Europa care a investit intr-o linie moderna de productie de manusi de unica folosinta, marime universala. In contextul economico-social in care ne aflam, compania noastra se evidentiaza prin calitatea inalta a acestui tip de produs destinat ridicarii gradului de siguranta in activitatea de zi cu zi a lucratorilor si clientilor din domenii diverse de activitate.

Linia proprie de productie garanteaza calitatea produsului, timpul scurt de livrare si preturile competitive pe care le oferim partenerilor nostri. Cream produse inovative si sustenabile, cu grija pentru prezent, dar si pentru viitor.

 

 

MAGAZIN
ONLINE

În prezent, avem unul dintre cele mai complete magazine online, destinate comercializării consumabilelor HoReCa și a ambalajelor confecționate din polietilenă și hârtie.  

PERSONALIZĂRI
AMBALAJE

Suntem o echipa de specialisti cu idei creative, in care membrii impartasesc acelasi entuziasm pentru designul personalizat si pentru executia unor ambalaje unice, care sa va protejeze produsele si, in acelasi timp, sa le faca vizibile si unice pe piata.

PRODUCĂTOR
AMBALAJE

Suntem unul din puținii producători de pungi pentru vidat (vacuum) cu barieră pentru aparate de vidat cu cameră internă sau cu aspiraţie externă din România. Din 2020 producem mănuși de unică folosință și reciclăm folii subțiri și foarte subțiri din HDPE

ECHIPAMENTE
HORECA

Cu peste 40 de ani de experineță în producerea și comercializarea echipamentelor HORECA, MAXIMA este unul din liderii industriei la nivel mondial. Din 2019 distribuim și oferim servicii de management si service pentru toate echipamentele MAXIMA comercializate.

PARTENERI