bvbags-lcp

Termeni și condiții

Site-ul www.pungi-consumabile.ro, numit în continuare PUNGI-CONSUMABILE.RO, este proprietatea SC  PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION SRL. înregistrată în Sat Brătuleni, Comuna Miroslava, Strada Mihail Sadoveanu nr. 12, în imobilul identificat cu nr. cadastral 85965-C1 înscris în Cartea Funciară a Comunei Miroslava, Județ Iași, România, J22/1264/2011 CUI 28700616, bancă Transilvania, IBAN RO22 BTRL 0240 1202 9744 77XX, numită în continuare PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și condiții”. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION fără acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătură web – link – către PUNGI-CONSUMABILE.RO este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.
 1. Dreptul de autor al PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION asupra informațiilor publicate pe site
Întregul conținut al site-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO numai în limitele menționate în prezentul document. În cazul în care constatați încălcarea drepturilor de autor vă rugăm să ne contactați la adresa office@pungi-consumabile.ro.
 1. Produsele și serviciile oferite de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION pe site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO, politica de prețuri
PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul PUNGI-CONSUMABILE.RO sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului. Prețurile sunt actualizate periodic, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația informatică utilizată. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Conținutul PUNGI-CONSUMABILE.RO (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi în țara noastră. Din acest motiv, PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci sau de către importatorii agreați de aceștia. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.
 1. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO conform acestor „Termeni și condiții” se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plată în avans se poate realiza prin ordin de plată, dovada plății trebuie trimisă către PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION la adresa de e-mail: comenzi@pungi-consumabile.ro . Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION.
 1. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde în țară. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Metodă: acoperire națională prin transport prin curierat rapid. Cost livrare: 30 RON* Comenzile plasate până în ora 12:00 sunt livrate în 24 de ore. Comenzile plasate după oră 12:00 sunt livrate în 24-48 de ore. Comenzile plasate Vineri după ora 12:00 vor fi procesate Luni începând cu oră 09:00. *Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maximă de 10 kg și pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentară și kilometri exteriori se taxează suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factură după ce sunt comunicate telefonic clientului. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și aceasta este făcută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conform cu comanda și cu nevoile acestuia. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION de la acest client.
 1. Promoții și concursuri
PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.
 1. Garanția produselor
Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de pe site-ul său. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de importator sau furnizor. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION de la acest client. În conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, declarăm că produsele livrate corespund documentației de execuție a producătorului și/sau declarației de conformitate a produsului. Răspunderea PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, dată menționată în factura fiscală care însoțește produsele. Garanția de conformitate se aplică numai Consumatorilor definiți în Legea nr. 449/2003: „Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care, în cadrul contractelor care intră sub incidența prezenței legi, acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale”.
 1. Dreptul de retragere
În conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:   – de la ziua încheierii contractului (în cazul unui contract de prestări de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conținuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)   sau   – de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)   sau   – de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă și livrate separat)   sau   – de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părți)   sau   – de la ziua la care intrați, dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)   Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail.   În acest scop, puteți folosi formularul de contact; folosirea lui nu este însă obligatorie. De asemenea, puteți transmite electronic prin email sau orice altă declarație neechivocă. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.   Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.   Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.   Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.   Returul produselor la furnizor presupune achitarea costului de transport (de către client) în valoare de 20 de lei. Nu se acceptă pentru retur următoarele categorii de produse: – Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătații sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator, indiferent dacă acestea au fost sau nu utilizate după desigilare ; – produse care sunt susceptibile a se deteriora ; – produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri mecanice sau electrice, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc. – produse aduse pe comenzi speciale ferme și pentru a cărei furnizare a fost nevoie de plată în avans; – produse aduse pe comenzi speciale ferme din categoria ”disponibil la precomandă”, pentru a căror furnizare a fost nevoie de plata în avans; – produse care prezintă urme de uzură sau consum precum și produsele personalizate sau confecționate dupa specificațiile consumatorului. Definiții. Un produs ”disponibil la precomandă” este un produs marcat cu această denumire în mod corespunzător pe site-ul nostru, care urmează să fie achiziționat de către societatea noastră exclusiv pe bază de comandă specială și fermă a clientului, în conformitate cu specificațiile și solicitările clientului, comandă reconfirmată prin achitarea integrală a produsului în avans. Precomenzile se achită în același mod ca și o comandă normală, prin oricare dintre metodele de plată acceptate.  Anularea comenzilor din categoria produselor semnalate cu denumirea ”disponibil la precomandă” și a produselor aduse pe baza comenzii speciale, ferme și pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata în avans; Pentru comenzile cu titlul de „disponibil la precomandă” și a produselor aduse pe baza comenzii speciale, ferme și pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata în avans, care nu au fost încă reconfirmate prin achitarea lor în avans, în baza facturii înaintată de către societatea noastră, anularea comenzii se poate face printr-un raspuns (reply) la mail-ul de reconfirmare a plasarii comenzii care conține factura expediată de către societatea noastră, fără a preciza un motiv de anulare. Pentru comenzile cu titlul de „disponibil la precomandă” și a produselor aduse pe baza comenzii speciale, ferme și pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata în avans, pentru care există din partea clientului o reconfirmare a comenzii astfel plasată manifestată prin achitarea produselor în avans, conform facturii înaintată și conditiilor agreate de comun acord, anularea ulterioară a comenzii de către client presupune că ne rezervam dreptul de a retine integral sumele achitate de către client în baza facturii expediate și percepute la momentul plasarii comenzii respective, pentru acoperirea costurilor aferente anularii comenzii. Produse din categoria ”disponibil la precomandă” precum și cele aduse pe comenzi speciale ferme ale clienților și pentru a cărei furnizare a fost nevoie de plata in avans, sunt exceptate de la retur iar anularea comenzii unor astfel de produse, după achitarea facturii, exclude obligația societății de restituire către clienți a sumelor astfel achitate; Produse din categoria ”disponibil la precomandă” precum și cele aduse pe comenzi speciale ferme ale clienților și pentru a cărei furnizare a fost nevoie de plata in avans sunt produse pe care, în cazul exercitării dreptului de retragere/anulare a comenzii după achitarea acesteia, societatea noastra nu este în măsură să le returneze furnizorului/producătorului
 1. Comentariile utilizatorilor pe site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO
Utilizatorii care accesează site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viață privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare
Site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO este găzduit de serverele unei terțe firme. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.
 1. Abonarea și dezabonarea la newsletter
Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă Legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională. Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document. Abonații newsletter-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.
 1. Politica de confidențialitate
PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din bază de date, se va data, semna și trimite de către persoană înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@pungi-consumabile.ro sau prin poștă la adresa: SC PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION SRL, Comuna Miroslava, Str. Păcii, Brătuleni, Cod postal 707307 (Parc Industrial Miroslava), Județul Iași. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul PUNGI-CONSUMABILE.RO sunt transmise pe cale electronică, PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu poate fi făcut răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune. Informațiile furnizate către PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION, abonarea la newsletter etc.), conform legilor în vigoare. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Site-ul www.pungi-consumabile.ro folosește Google Analytics pentru a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics folosește cookies pentru a colecta informații standard de înregistrare și informații privind activitatea utilizatorilor. Informațiile colectate sunt în totalitate anonime. Informația generată de cookie în legătură cu modul de folosire a site-ului www.pungi-consumabile.ro (inclusiv adresa IP) este transmisă către Google. Această informație este folosită apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de către utilizatori și pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresă IP. Utilizatorii pot seta browserul să nu accepte cookies din partea site-ului www.pungi-consumabile.ro. În această situație, PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu poate garanta funcționalitatea completă a site-ului www.pungi-consumabile.ro. Site-ul www.pungi-consumabile.ro utilizează remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online. Domeniul web www.pungi-consumabile.ro folosește opțiunea de publicitate Remarketing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colectează cookies de pe acest site pentru a vă arăta campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe www.pungi-consumabile.ro. Distribuitorii terță parte, inclusiv Google, afișează anunțurile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. www.pungi-consumabile.ro precum și distribuitorii terță parte, inclusiv Google, utilizează modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) și modulele cookie terță parte (cum ar fi modulul DoubleClick) în combinație pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri în funcție de vizitele anterioare efectuate pe site. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
 1. dreptul de a cere PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor Dumneavoastră personale, în mod gratuit;
 2. dreptul de a cere PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;
 4. dreptul de a cere PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION să înceteze expedierea de mesaje promoționale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în bază de date prin e-mail la adresa contact@pungi-consumabile.ro sau prin poștă, la adresa: SC PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION SRL, Comuna Miroslava, Str. Păcii, Brătuleni, Cod postal 707307 (Parc Industrial Miroslava), Județul Iași. PUNGI-CONSUMABILE.RO folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de PUNGI-CONSUMABILE.RO în scopul precizat în prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor PUNGI-CONSUMABILE.RO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competențe. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul PUNGI-CONSUMABILE.RO, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.
 1. Coduri de conduită
PUNGI-CONSUMABILE.RO respectă prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor.
 1. Dispoziții finale
Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe PUNGI-CONSUMABILE.RO și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Persoana responsabilă cu concilierea este Marius Veleșcu, putând fi contactată la adresa contact@pungi-consumabile.ro sau telefonic la numărul 0751 959 762. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului PUNGI-CONSUMABILE.RO, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION față de orice client este valoarea sumei încasate de PLASTIC & PAPER DISTRIBUTION de la acest client.