bvbags-lcp

Livrare și returnare

LIVRAREA ȘI RETURNAREA PRODUSELOR

Livrare în țară contra cost* Metodă: acoperire națională prin transport prin curierat rapid Cost livrare: 30 RON** Comenzile plasate până în ora 12:00 sunt livrate în 24 de ore. Comenzile plasate după oră 12:00 sunt livrate în 24-48 de ore. Comenzile plasate Vineri după ora 12:00 vor fi procesate Luni începând cu ora 09:00. ** Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maximă de 10 kg și pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentară și kilometri exteriori se taxează suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factură după ce sunt comunicate telefonic clientului. Returul produselor la furnizor presupune achitarea costului de transport (de către client) în valoare de 20 de lei. Retururile se fac exclusiv la adresa punctului de lucru, respectiv Sat Brătuleni, Comuna Miroslava, Strada Mihail Sadoveanu nr. 12, în imobilul identificat cu nr. cadastral 85965-C1 înscris în Cartea Funciară a Comunei Miroslava, Județ Iași, România (SC Plastic & Paper Distribution SRL, telefon: 0751 959 762 ). Nu se acceptă pentru retur produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse personalizate conform cerințelor clientului.
Dreptul de retragere / returnare a produselor În conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:
  • de la ziua încheierii contractului sau
  • de la ziua la care intrați dvs. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare) sau
  • de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă și livrate separat) sau
  • de la ziua la care intrați dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părți) sau
  • de la ziua la care intrați, dv. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail. În acest scop, puteți folosi formularul de contact; folosirea lui nu este însă obligatorie.

De asemenea, puteți transmite electronic prin email sau orice altă declarație neechivocă. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.