Utilitatea pungilor pentru curierat în Industria Fashion

pungi curierat

În lumea e-commerce, plicurile pentru colete au devenit din ce în ce mai utilizate. Nu există să nu fi comandat un articol de îmbrăcăminte sau bucătărie, o jucărie, fără ca măcar unul dintre acestea să fi ajuns la tine în plic de curierat. Prima impresie contează Industria Fashion este cel mai mare consumator de plicuri […]

Comercializarea pungilor de plastic cu mâner conform Legii nr. 249/2015

pungi plastic cu maner Legea nr. 249/2015

Ținând cont de recentele modificări aduse Legii nr. 249/2015, începând cu data de 01.01.2019, ne dorim să vă informăm asupra unor informații importante privind comercializarea pungilor de plastic cu mâner cu grosimea peretelui mai mare sau egală cu 50 microni. Prin art. 5 alin. (3) din Legea nr. 249/2015 se interzice de la data de […]

Utilitatea Plicului Antisoc cu Bule de Aer

Plicurile antisoc cu folie din bule sunt versatile, au o gama larga de utilizari si ofera multe avantaje comparativ cu un plic normal, fara bule. Sunt folosite indeosebi de companii ce vand diverse produse online pentru a proteja continutul plicului, estetica lor cat si pentru faptul ca sunt foarte usor de utilizat si depozitat. Indiferent […]

Utilitatea mașinilor de vidat și a pungilor pentru vidat

În ziua de astăzi pungile pentru vidat sunt absolut necesare și au o utilitate crescută în orice domeniu, de la propria dumneavoastră bucătărie, în industria alimentară, unde igiena este în topul priorităților, cât și în cea non-alimentară sau chiar și în gospodărie, pentru protecția unor obiecte sau depozitarea lor, ferindu-le astfel de orice schimbare ambientală. […]

Cum videzi corect fructele şi legumele?

Păstrarea fructelor și legumelor nu mai este o provocare de când există pungi pentru vidat, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie neglijată. Există anumiți pași ce trebuie respectați pentru a vă asigura că toate proprietățile fructelor și legumelor rămân întocmai precum în stare proaspătă. Vidarea și înghețarea lor aduc și o mulțime de beneficii. […]

Diferențe între tipurile de folii pentru pungile de vidat

Pungile pentru vidat sunt ambalaje, de diverse tipuri, din care aerul a fost scos în totalitate. Această tehnică de reducție protejează și conservă conținutul alimentelor. Cele mai importante alimente care beneficiază de această tehnică sunt cafeaua macinată și boabe, carnea, fructele de mare, legumele și brânza. Foliile pentru sous-vide, datorită faptului că sunt etanșe, protejează […]

Cum să ambalezi produsele sustenabil?

Din ce în ce mai multe companii caută să acorde atenție deosebită ambalajelor produselor pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător. Sustenabilitatea este soluția ideală în ziua de astăzi, având în vedere că miliarde de tone de deșeuri de ambalaje sunt colectate anual în întreaga lume. Pentru companii nu mai este […]

Cum Influențează Noile Obiceiuri Alimentare Designul Ambalajelor?

Consumatorii manifestă un interes crescând față de un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă hrănitoare și exerciții fizice regulate. Din păcate, ritmul alert al lumii contemporane lasă prea puțin timp liber pentru a pregăti mâncărurile recomandate de nutriționiști. Pe deasupra, volumul ridicat de muncă și termenele limită strânse îi împiedică pe mulți să […]

8 Produse de Împachetat Utile Pentru Livrarea Prin Firme de Curierat

Ambalarea mărfurilor reprezintă o adevărată provocare atât pentru proprietarii de magazine online, cât și pentru persoanele fizice. Cu toții își doresc ca destinatarul să primească produsul intact, fără zgârieturi sau alte stricăciuni. Știm cât de importanți sunt clienții mulțumiți pentru orice afacere. Greșelile de împachetare te pot costa mult, afectându-ți credibilitatea și imaginea. Pentru a […]

16 Trucuri Pentru a Deveni un Maestru al Gătitului Sous-Vide

Cuvântul Sous-Vide te duce cu gândul la o tehnică elaborată de a prepara mâncarea, ale cărei taine pot fi deprinse numai după lungi ani de studiu. Adevărul este că odată învățate noțiunile de bază, întregul proces este destul de simplu. Evident, pentru a depăși statutul de începător trebuie să experimentezi cu diverse alimente și temperaturi. […]