Noile echipamente profesionale HoReCa din oferta noastră!

Industria HoReCa este în continuă expansiune. Serviciile pe care le oferi clienților trebuie să fie din ce în ce mai bune. Standardele au crescut de la an la an și continuă să crească. De aceea, ne-am gândit să te ajutăm să-ți ușurezi și mai mult munca în următoarea perioadă. Așa că, am adus deja pentru […]

7 Produse pe care le Poți Împacheta cu Ajutorul Mașinilor de Vidat

Sigilarea în vid îți permite să economisești bani și timp, păstrându-ți alimentele proaspete și gustoase timp îndelungat. Mașinile și pungile pentru vidat îți oferă posibilitatea să împachetezi etanș și alte produse, astfel încât să împiedici deteriorarea acestora. În plus, obiectele vor ocupa mai puțin spațiu în dulapurile, sertarele și încăperile tale, acestea fiind mai aerisite […]

Păstrează alimentele proaspete cu noile pungi de vidat albastre și aurii

Suntem convinși că măcar o dată te-ai întrebat cum să păstrezi alimentele cât mai sigur, pe o perioadă îndelungată. Probabil contactul cu alte produse sau chiar cu aerul este ceea ce voiai să eviți mai mult. Astăzi îți oferim răspunsul la această problemă: noile pungi pentru vidat netede albastre și metalizate aurii. Vidatul este, prin […]

Soluții sustenabile pentru a stimula o economie circulară

În viziunea mea, ecomomia circulară în zona de packaging este acel model în care procentul de reciclare și reintroducere în circuit este de 100% din materiile prime folosite inițial ca “input”. Cele mai mari două companii producătoare de materii prime pentru ambalajele cu barieră sunt foarte aproape să dezvolte o structură de folie 100% biodegradabilă, […]

Cum să Ambalezi în Vid Produsele din Carne?

Împachetarea în pungi pentru vidat este o alegere înțeleaptă pentru a menține alimentele proaspete perioade îndelungate de timp. Mulțumită acestei metode revoluționare de ambalare, carnea congelată își păstrează aspectul sănătos, aroma și textura. În plus, nu prezintă urme de degerături. De ce să investești în produse de ambalat în vid? Etanșarea în vid constă în […]

Cum să alegi Ambalajul Potrivit pentru Afacerea Ta tip „Street Food”

Fenomenul „street food” este în plină expansiune, popularitatea sa depășind granițele festivalurilor și ale diverselor manifestări în aer liber. În marile orașe, angajații companiilor își petrec pauza de prânz în parcuri și piațete, savurând diferite feluri de mâncare pregătite în restaurante „pop up” sau în „food trucks”. Clienții, mult mai pretențioși, doresc să aibă parte […]

4 Motive să Ambalezi Vinul în Pungi Bag-in-Box

Vânzarea vinului în ambalaje de tip bag-in-box era asociată, până de curând, cu produse de calitate inferioară. Mulțumită consumatorilor moderni, conștienți de impactul pe care îl au asupra mediului, această percepție a început să se schimbe. Dacă produci și comercializezi vin, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a spune „pas” soluțiilor […]

Ambalarea Produselor în Pungi din Hârtie Kraft – O Tendință sau O Necesitate?

Acestea reprezintă o soluție de împachetat care aduce importante beneficii economice și de imagine companiilor. Pungile kraft au un aspect sofisticat, fiind în același timp flexibile și durabile. De-a lungul timpului atât pungile din hârtie, cât și cele din plastic au avut susținătorii și opozanții lor. În ultimii ani însă, ambalajele ușor de reciclat câștigă […]

De ce este atât de importantă inovația în industria ambalajelor?

Producător, comerciant sau consumator știi că ambalajul potrivit asigură succesul unui produs. În același timp, modificările aduse unor cutii sau sticle devenite celebre, imprimă brandului o notă contemporană, atrăgând publicul tânăr. Ambalajul este primul lucru observat de clientul grăbit, asaltat zilnic de imagini publicitare și cuvinte menite să îi atragă privirea. Prin urmare, este necesar […]

Carnea în Pungi pentru Vidat domină în Supermarketurile din Israel

Ambalarea alimentelor în pungi pentru vidat reprezintă o soluție ingenioasă, cu reale posibilități de a rezolva probleme precum risipa de hrană și supra-împachetarea produselor. Prin îndepărtarea completă a aerului, punga se mulează perfect pe feliile de carne, pește, brânză sau fructe. Praful, umezeala sau bacteriile nu penetrează această barieră semi-transparentă, dar foarte rezistentă. Astfel, prospețimea, […]