Plicuri antișoc din folie cu bule

Alegerea celor care doresc să își transporte produsele în siguranță cu plicurile antișoc din folie cu bule.  

Pentru că până și noi am simțit cât este de neplăcut să primești un produs într-o stare deteriorată datorită ambalării precare, sau să fii nevoit să improvizezi mult pentru a putea trimite obiecte fragile în siguranță, am ales să folosim și să comercializam plicurile antișoc din folie cu bule care datorită materialului, a grosimii și a sistemului de închidere, garantează transportul în siguranță pentru o gamă largă de produse.

În cazul nostru, ca și magazin online, cel mai des folosim acest tip de plicuri în momentele în care comunicăm cu diferiți clienți și trimitem broșuri, cataloage, dvd-uri, mostre sau documente,  însă ele își găsesc cu ușurință locul și în cadrul multor firme de curierat sau agenții de presă. De asemenea, plicurile antișoc din folie cu bule sunt foarte apreciate și de companiile care vând bijuterii sau diferite accesorii fragile.

Plicurile antișoc pot avea diverse dimensiuni sau forme și sunt fabricate din folie cu bule laminată cu hârtie kraft natur. Acestea sunt prevăzute în partea de sus cu o bandă adezivă pentru sigilare (sistem de închidere de tip self-șeal) și se vând la set de câte 10 bucăți. Varianta pe care noi o comercializăm este una extrem de clasică din punct de vedere al aspectului însă foarte eficientă și versatilă pentru că pe aceste plicuri se poate scrie direct cu marker sau se pot lipi etichete, deci pot fi personalizate foarte ușor după bunul plac.

plicuri antisoc cu bule

Caracteristicile și avantajele plicurilor antișoc din folie cu bule sunt:

  •  Au o grosime de 80 gr/mp care oferă o siguranță sporită în momentul transportului pentru o gamă largă de obiecte.
  •  Având în vedere greutatea redusă, costurile de transport sunt menținute la un nivel scăzut.
  •  Clapeta adezivă de dimensiuni generoase (40 mm) asigură o închidere perfectă.
  •  Deși aspectul plicurilor este unul clasic și simplu, acesta poate fi modificat cu ușurință în funcție de nevoile sau gusturile fiecărei persoane.
  •  Prețul plicurilor este unul foarte redus comparativ cu alte metode de ambalare.
  •  Folosind plicurile antișoc vei economisi timp, ambalarea se face foarte ușor, fără alte instrumente, fără scotch, fără foarfece, doar introduci obiectele în plic și apoi lipești banda adezivă.
  •  Fiecare plic este perfect opac oferind doza de confidențialitate și profesionalism de care are nevoie orice persoană sau firmă.

În urma tuturor caracteristicilor și avantajelor prezentate mai sus, ne dorim ca plicurile antișoc să v fie de folos în împachetarea și transportarea obiectelor și să îți aducă la fel de multă bucurie și eficiență pe cât a adus magazinului nostru din momentul în care am început să le folosim.

Intră și tu în rândul oamenilor care apreciază calitatea și aleg să își transporte produsele în siguranță!

Alege plicurile antișoc din folie cu bule disponibile și pe magazinul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.